Tabara de Astrologie, Numerologie si Tarot 2018

Cu un grup restrans de 14 persoane, care s-a sudat perfect, sub cadrul unor aspecte planetare importante, intr-un peisaj de vis din localitatea Zarnesti - Bran, a avut loc Tabara de Astrologie, Numerologie si Tarot/ 2018. Dintre toate taberele la care am participat pana acum, in calitate de organizator sau de cursant (si nu au fost putine...), aceasta a fost cea mai incarcata de bucurie, de energie pozitiva si cea mai frumoasa!

Chiar daca Marte si Mercur erau retrograde, iar in mijlocul taberei a avut loc o eclipsa, saptamana petrecuta impreuna a fost presarata cu de toate: seminar de astrologie si workshop de numerologie previzionala, meditatie in aer liber in care am cantat la instrumente, etalari de tarot, faurire de talismane si lansare de intentii, ritualuri, jocuri competitive pe echipe, excursii, discutii interesante si bilete in primul rand la spectacolul Perseidelor, zbor cu tiroliana si testat limite la catarari in copaci sau tras cu arcul, dar si multe, multe altele...

Mai mult ca sigur nu aveam cum sa surprind toate clipele minunate pe care le-am avut, dar mici momente care sa te introduca in povestea pe care noi am trait-o, poti vedea in materialul ce urmeaza!

Multumesc, oameni dragi, pentru participare si pentru sufletele frumoase pe care le aveti!