2020, un an al cooperării sau al discordiei, un an al trezirii la realitate. Analiza numerologica.

2020 este guvernat de energia celor doi de Doi, care însumat fac 4.

Patru este un număr al maturității, al responsabilizării, al asumării si al trezirii la realitate! Suntem îndemnați sa punem baze solide, sa dărâm ceea ce este vechi si perimat, sa reconstruim. Cu răbdare, cu pași mici si siguri, cu focus si determinare, clădim o alta lume!

Sunt reguli si toată lumea ar trebui sa le respecte. Este o situație de austeritate si realitatea nu este plăcuta, dar ni se impune o conduita si este necesar sa o adoptam. Cu ocazia aceasta avem ocazia sa si reflectam.

Ne vedem limitele, ni se iau filtrele roz, norisorii si panseluțele si ni se arata lumea in care trăim, vulnerabilitatea. Ni se conștientizează unde am ajuns si care sunt greselile pe care le-am facut. Ni se dărâma piedestalurile si suntem nevoiți sa o luam de jos, de la inceput. Tot ce nu este solid in viata noastră si nu se fondează pe ceva real, de calitate si constructiv, va pica negreșit! Sistem, lege, stat, instituții, relații, cariere.

Ce este cu adevarat de valoare? Pe ce punem preț?

Patru este si cifra rădăcinilor, a tradițiilor, a străbunilor si a celor care ne-au construit, este cifra pamântului si a însăși planetei pe care trăim, este cifra corpului nostru trecător. Am uitat de toate acestea?

Energia fiecărei cifre in parte se poate manifesta atat pozitiv, cat si negativ, in funcție de care parte a baricadei ne dorim sa fim.

Latura pozitivă a cifrei Doi este simbolizată de uniune, cooperare, ajutorare, grija fata de celălalt, cuplu, parteneri, empatie, toleranta, iubire, compasiune si blândețe.

Doi este cifra relațiilor si a legăturii subtile, energetice, pe care o înnodam fata de alta persoana. Nu este o cifra a egoismului, a individualității si a propriei persoane, ci a raportului corect si a atitudinii pe care o avem fata de altul!

Este bine ca in acest moment sa fim echilibrati, sa ne deschidem sufletul si sa ne manifestam calitatile umane cele mai sublime. Asa, putem trezi energia benefică a acestei cifre si putem fi, împreuna, o forța creatoare.

Latura negativă a acestei cifre se refera la dualitate, opoziție, la doua tabere sau la energii care intra in conflict!

Este nevoie de doi pentru a crea iubire si cooperare, dar tot doi sunt suficienți pentru a ajunge la discordie si conflict!

Doi este linia care poate separa lumea in doua tabere, in alb si negru sau linia care o unește! Alegerea unei parti sau a alteia iti aparține in totalitate.

Suntem un corp fizic (4), animat de un suflet (2). In aceasta dimensiune in care trăim, viata nu este posibila decat in concubinajul dintre ele.

Pe scurt: Fii bun! Fii bun cu tine, dar si cu ceilalți! Întoarce-te la esența. Reconstruiește-ti viata, sistemul in care trăiești si crezi. Ai grija de tine, de ai tai si de planeta pe care existam


Featured Posts
Recent Posts