3 ianuarie - ziua in care linia ce demarca realitatea de imaginatie este foarte fina!


Matricea numerologica a acestei zile arata un echilibru perfect intre casutele 3 si 7.


Cifra Trei este masculina, extrovertita, activa, de aer, fiind in stransa legatura cu capacitatea de a rationa, de a primi sau a da informatia mai departe, cu gandirea, judecata si comunicarea!


Cifra Sapte simbolizeaza inclinatia catre latura spirituala, religioasa si filosofica a vietii, capacitatea de a integra si de a intelege concepte metaforice, simbolice, irationale si nepalpabile. Ea face legatura cu arhetipurile din subconstient, cu visele, cu sferele inalte, cu semnele si cu ghizii superiori.


Atunci cand cele doua cifre sunt potente si in perfect echilibru putem aduce in constient ceea ce este in inconstientul nostru sau in cel colectiv! Simbolurile capata forma, anumite concepte prind contur in sfera rationala, ceea ce visam se impleteste cu ceea ce putem sa facem, rationalul se intalneste cu idealul!


Asadar, putem sa ne dam seama astazi de plauzibilitatea unor lucruri in care credem, putem sa asternem pe hartie concret ceea ce ne dorim, putem sa facem testul realitatii cu noi insine si cu cei din jur! Unele aspecte ale vietii noastre ni se pot parea acum mult mai urate sau mult mai frumoase, putem sa ne dam seama de multe lucruri despre care nu eram constienti sau putem avea revelatii. Important este sa intelegem ca ceea ce simtim astazi are legatura cu realitatea, exact asa cum este ea de fapt!


***

Matrice realizata cu Aplicatia YouByNumbers - citeste mai multe aici

#3ianuarie #matricenumerologica #vibratiazilei

Featured Posts
Recent Posts