2016, un an in care ne depăşim propriile limite în drumul către perfecţiune!


Anul 2016 poarta in esenta simbolistica cifrei 9, iar perioadele guvernate de aceasta vibratie ne invită să paşim către înainte, să avansăm din toate punctele de vedere, să avem idealuri pe care să ni le urmăm cu încredere, să luptăm pentru ceea ce suntem şi ne dorim să fim!


Suntem îndemnati sa ne debarasam de tot ceea ce nu mai este bun pentru noi, de ceea ce ne face să stăm pe loc sau nu mai este conform cu destinul nostru viitor, sa punem punct unde nu ne mai dorim sa fim si sa facem curatenie in viata noastra.


9 este perioada în care ceva din viaţa noastră trebuie să se termine - prietenii care nu îşi mai au sensul să se destrame, relaţii, vicii, locuri de muncă frustrante, anumite convingeri, probleme sau situaţii ce ne dăuneaza. Tot ceea ce nu mai este conform cu planul nostru de viata viitor trebuie lasat in urma, in ciclul in care a avut importanta.


Multe din schimbările acestui an s-ar putea să ia prin surpindere deoarece nu este uşor să acceptăm că multe lucruri din jurul nostru nu mai sunt conforme cu ceea ce ne doream cândva. Dar nu trebuie să ne întristăm sau să suferim fiindca experienţele trăite acum ne arată exact unde ne-am împotmolit, unde trebuie să evoluam şi care este noua cale. Putem să o acceptăm cu bucurie, ceea ce ne va aduce avansare, noutate şi originalitate, un nou început evolutiv sau putem să ne agăţăm de trecut, să refuzâm schimbarea, ceea ce va duce la prăbuşire forţată si dezechilibru.


Se poate folosi cifra de vibraţie 9 si pentru a scăpa de greutatea nedorită, pentru a pune capăt unui viciu, pentru a vinde lucruri ce nu mai folosesc sau pentru a plăti vechi datorii. Cu cât facem mai mult loc în viaţa noastră, cu atât mai mult vom avea şansa unor noi începuturi şi experienţe. Este indicat să învăţăm să dam drumul oamenilor şi posesiunilor materiale de care ne-am legat prea mult şi care acum ne pot aduce greutati.


Succesul poate fi dobândit si în urma unor acţiuni care au ca scop binele întregii umanităţi. 9 reprezintă idealurile înalte, altruismul, dorinţa de egalitate şi pace, misiunea de a-i învăţa şi de a-i ajuta pe ceilalţi, intelectul, geniul şi puterea de a ne desprinde din tipare.


Planeta asociata cifrei 9 este Uranus, zodiile sunt Varsator si Berbec, elementul este foc, culorile alb si violet, iar pietrele norocoase in acest an sunt Alexandritul si Ametistul.#2016numerologic #previziuni2016

Featured Posts
Recent Posts