Numerele karmice

Atunci cand calculam o numerograma pentru a afla numerele principale ce caracterizeaza o persoana, pinaclurile sau provocarile pe care le are de trecut, suntem obisnuiti sa adunam cifrele intre ele pana ajungem la un numar ce nu mai poate fi adunat in continuare. Dar in acest procedeu este important sa stim si din ce numere se naste rezultatul, deoarece conotatiile sunt mult diferite sau modul in care traim si simtim acea vibratie este alta pentru fiecare caz in parte. De exemplu, cifra 2 poate fi obtinuta din 11 sau din 20, cifra 4 din 22, 13, 40 sau din 31, cifra 7 din 16, 25, 34, 43… s.a.m.d. Dintre toate aceste posibilitati, numerele cele mai incarcate de semnificatii au fost observate ca fiind 13, 14, 16 si 19, iar acestea au fost numite numere karmice si trebuiesc studiate separat.Numarul 13In perioadele guvernate de aceasta vibratie, timpul parca se opreste in loc, iar tot ceea ce ne-am propus sa realizam devine tot mai dificil de obtinut. In orice directie am actiona, apare senzatia ca se munceste mult prea mult, fara a se intrevedea posibilitatea castigului. Totodata, se intampina multe obsacole, probe ce parca nu se mai termina, iar gradul de oboseala si frustrare creste la cote neprevazute. Multi sunt aceia care renunta in acest punct la lupta, punand totul pe seama ghinionului sau a nesansei. Se ajunge la pesimism sau la abandon, la privirea sumbra si la ideea ca nimic nu mai este de facut… Dar nu este asa!


Compus din Unu – actiune, initiativa, independenta si perseverenta – si Trei – expansiune, cunoastere, evolutie – , totalizand Patru – rabdare, constructie pe termen lung, temelie/baza, vibratia cifrei 13 sugereaza faptul ca, cu cat ne vom stradui mai mult, cu atat recompensele vor fi mai mari, iar satisfactiile mai profunde.


Multi pictori, scriitori de succes, magnati sau oameni de stat care au ajuns departe, au avut lungi perioade influentate de 13, iar dupa un lung sir de evenimente care a necesitat munca, retragere, sacrificiu, saracie sau boala, au renascut in cu totul alte persoane.

Atunci cand aceasta vibratie face parte din cifrele ce ne guverneaza numerograma, este bine sa se mentina ordinea in viata, sa se urmareasca un program, sa se cultive rabdarea si perseverenta, sa ne tinem promisiunile si sa traim sanatos, deoarece succesul sau recompensele nu vor intarzia sa apara!Numarul 14

Acest numar vine din vietile trecute, atunci cand libertatea oamenilor (5) era incalcata, iar sub inflenta lui ni se cere sa ne adaptam la toate schimbarile care apar pe neprevazute, ne indeamna sa traim si sa ne bucuram de viata, sa acceptam provocari si sa experimentam.

Deoarece ne poarta cu viteza printr-un carusel al vietii, ducandu-ne exact in locul in care ne dorim sa fim, este bine sa actionam intr-un mod constient (1), pentru a ne stabiliza din toate punctele de vedere (4).

Zicala “ai grija ce-ti doresti” este foarte potrivita descrierii acestei vibratii numerice, de asta este bine sa avem foarte clar in minte ceea ce ne dorim si sa avem credinta. daca avem inima deschisa si ne abandonam fara frica acestei perioade, daca acceptam invitatia de a visa si de a ne trai visul, perioadele guvernate de cifra 14 pot deveni adevarate aventuri si experiente de viata.


Daca ne mintim singuri si ne facem planuri in care nu credem sau ne dorim raul, caruselul s-ar putea sa ne aduca axact acel tip de experienta pe care tot o cerem. Capcana acestei cifre este de a gusta din placerile “interzise”, de a ne lasa prinsi in valtoarea drogurilor, alcoolului sau a viciilor de tot felul. Modestia si acceptarea sunt cheia succesului pentru a depasi acest tranzit numeric.


Atunci cand apare in numerele ce ne caracterizeaza este bine sa ne setam pe un ideal cat mai inalt, sa ne facem ordine in viata si sa lansam provocarea. Viata ne va raspunde, dar trebuie sa fim foarte clari in inima noastra cu ceea ce cerem.Numarul 16Acest numar Inseamna distrugerea vechiului si aparitia noului. Este renasterea, ca urmare a mortii egoului si a tot ceea ce a fost construit pe el. Se cere initiativa personala (1) pentru a se ajunge la balans (6). Perioada guvernata de 16 este ca un dus rece, purificator.

Sub aceasta vibratie, tot ceea ce leaga persoana de materie si nu o lasa sa fie libera in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa dispara, sa se cultive detasarea si reunirea cu forta spirituala, cu eul interior (7)!


Este lupta dintre ego si spirit, iar acest proces poate fi unul dureros daca pana in acel punct nu s-a luat in considerare fiinta spirituala din interior! Vointa divina nu poate fi infranta, astfel incat atunci cand ne ridicam impotriva ei, parca totul in jurul nostru se naruie.


Provocarea este de a renaste spiritual, de a renunta la ego si individualism, de a ingloba tot in unul si invers, de a ne armoniza pe toate planurile, iar daca nu suntem pe deplin constienti de asta, toata viata ni se poate schimba pana la cele mai mici detalii, intr-un mod pe care nu l-am prevazut anterior.Numarul 19Numarul 19 aduce in prezent absolut tot ce nu a fost rezolvat in trecut, pentru a fi armonizat, inteles si depasit. Scopul acestei vibratii este de a incepe noi lucruri, de a se avansa (1), dar nu inainte de a termina ceea ce am inceput (9). In aceste perioade pot sa apara foarte multe obstacole (toate experientele de la 1 la 9), dar depasindu-le treapta cu treapta se ajunge la iluminare intelectuala, emotionala, psihica si spirituala.


1 inseamna inceput, iar 9 final, astfel incat senzatia va fi ca o parte din noi isi doreste ceva, cealalta isi doreste cu totul altceva, motiv pentru care se creaza anumite frustrari interioare, ce se cer depasite.


Fiind un numar karmic, care arata un trecut in care s-a abuzat de putere, in perioadele guvernate de el, experientele prin care trecem par sa nu poata fi evitate. Suntem lasati pe cont propriu sa ne infruntam trecutul pentru a ne elibera de orice fel de energie negativa si pentru a putea face loc unui nou viitor.


Suntem incurajati sa folosim curajul, independenta si calitatile de lider (1) pentru a crea concepte umanitare noi si pentru a ingloba un punct de vedere superior (9). Deorece in trecut am abuzat de putere, acum ni se cere sa ne balansam, sa cooperam si sa ajungem la armonie interioara.


Tot sub aceasta vibratie, actiuni incepute intr-un trecut karmic se cer finalizate sau reluate.

#articol #numerekarmice

Featured Posts
Recent Posts