DESPRE MINE

Multumesc ca ai ales sa-mi vizitezi site-ul. 

Sper ca ne vom cunoaste  in curand!

- Astrolog (Acreditat si autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei), absolventa a Scolii de Astrologie Fidelia si a nenumarate cursuri de specialitate in astrologia natala, karmica, previzionala, relationala, evolutiva; consultanta personala si juridica

 

- Numerolog, autoare a cartii - "Ciclicitate, tipare si evolutie - Mecanismele Astro Numerologiei Previzionale" si a singurei aplicatii soft de Numerologie din Romania - "You By Numbers"

 

- Fondator, CEO si trainer-formator la "Scoala de Stiinte Spirituale Theia" - cursuri acreditate, workshopuri, seminarii, cursuri individuale si de grup dintr-o larga paleta de stiinte: astrologie, numerologie, geometrie sacra, kabala, tarot, constelatii familiale, dezvoltare personala...etc

 

Maestru in design Feng Shui, absolventa a Feng Shui Divine, scoala traditionala de metafizica chineza, Scoala Stelelor Zburatoare; consultant locuinte si spatii comerciale

 

- Consilier dezvoltare personala si spirituala la cabinetul propriu de consultatii

 

- Director si Editor la Editura Beta Aquarii

 

Membru al Asociatiei Astrologilor din Romania - AAR

Colaborari:

- Cosmopolitan Romania - redactor colaborator rubrica astrologie si horoscop - revista tiparita si on-line (2010-2014)

- Vodafone Romania - redactor Horoscop zilnic (2013-2015)

- AstroText - redactor rubrica Numerologie (2013-2014)

- Astrele, revista Asociatiei Astrologilor din Romania, redactor (2014)

- Revista Can Can - redactor Horoscop zilnic, saptamanal si lunar (2016 - 2018)

Despre Scoala de Stiinte Spirituale am visat inca din copilarie, pana sa implinesc varsta de 7 ani. Imi imaginam o casa cu multe incaperi si multi oameni veniti sa studieze si sa practice lucruri magice, sa descopere mari intelesuri si secrete despre natura, entitati, viitor sau trecut... Desi mult timp viata m-a purtat pe alte carari necesare evolutiei mele, visele copilariei s-au sadit in sufletul meu si au inceput sa inmugureasca 20 de ani mai tarziu. Nu stiam cum se va ajunge aici, nu stiam exact cine imi va fi alaturi sau cum se va realiza, dar am continuat sa-mi urmez chemarea. Am studiat, si continui sa o fac cu pasiune, astrologia, numerologia, psihologia, tarotul, kabala, geometria sacra, cheile genelor, cristaloterapia, tehnica si simbolistica mandalelor, precum si nenumarate terapii complementare, filosofii de viata si credinte.   

 

In momentul in care m-am increzut cu adevarat in cunostintele mele si in capacitatea de a transmite mai departe ceea ce simt, inteleg si stiu, am inceput sa le vorbesc si altora....la seminarii, cursuri sau consultatii private. Asa am crescut si asa, pas cu pas, an cu an si caramida cu caramida, cu multa daruire, pasiune si dorinta de profesionalism, mi s-au alaturat si alti oameni frumosi, cu ajutorul carora a fost posibila nasterea unei scoli, Scoala de Stiinte Spirituale. 

 

Visele s-au transformat in realitate, incaperile au devenit clase de curs, oameni minunati ne trec pragul, iar lucrurile magice, trecutul si viitorul au capatat un alt inteles.

 

Desi nu a fost intotdeauna usor, bucuria si implinirile resimtite in calatoria urmarii unui vis si a unei pasiuni, valoreaza mai mult decat orice obstacol ce s-a cerut depasit cu munca, rabdare, truda si ambitie.

 

Va multumesc celor ce ma urmati si ma apreciati! Oricum, fara voi nu as fi reusit nimic! 

 

 

PROIECTELE MELE

CURSURI

Cursuri acreditate, la clasa si on-line - Astrologie, Numerologie, Kabala

CONSULTANTA

Consiliere Astrologie, Numerologie, Dezvoltare personala, Feng Shui

SOFT NUMEROLOGIE

Singura aplicatie de Numerologie din Romania

COLABORATORI

CE SPUN CLIENTII?

Mai mult decat o simpla consultatie astrologica - profesionalism, intuitie, indrumare si liniste sufleteasca! Multumesc!

Silvia, Bucuresti

Indrumarile primite au fost revelatoare, mai ales ca atunci cand te-am cunoscut treceam printr-o perioada extrem de grea!

- Name, Title

CE SPUN CLIENTII?

Mai mult decat o simpla consultatie astrologica - profesionalism, intuitie, indrumare si liniste sufleteasca! Multumesc!

Silvia, Bucuresti

Indrumarile primite au fost revelatoare, mai ales ca atunci cand te-am cunoscut treceam printr-o perioada extrem de grea!

Adrian, Timisoara

Multumesc ca m-ai sustinut si ca m-ai ajutat sa ma descopar, sa imi gasesc si sa imi inteleg drumul in viata!

Raluca, Bucuresti