DESPRE MINE

Multumesc ca ai ales sa-mi vizitezi site-ul. 

Sper ca ne vom cunoaste  in curand!

Barbara Bacauanu.jpg

Bine ne-am reGasit!

 

Numele meu este Barbara Bacauanu, iar vocatia mea in ultimii 12 ani a fost aceea de a ajuta oamenii sa se elibereze de vechile paradigme, sa isi constientizeze potentialul interior si sa paseasca cu incredere spre o noua viata, mult mai implinita! Cu peste 20 de ani de pregatire in domeniul stiintelor spirituale, a psihologiei si a gandirii new age, in prezent sunt indrumator spiritual prin varietatea de programe pe care le predau, astrolog, numerolog si terapeut in cabinetul de consultatii si fondator al Scolii de Stiinte Spirituale.

Scoala de Stiinte Spirituale

 

Prin Scoala de Stiinte Spirituale imi doresc sa creez un mediu in care cei pregatiti sa faca o schimbare in constiinta sa aiba parte de cunoastere si, totodata, sa ofere mai departe din ceea ce cunosc! Suntem in timpul in care umanitatea se elibereaza usor de vechile tipare de gandire pentru a imbratisa cu incantare si recunostinta un univers in care totul este posibil, ba mai mult, in care intelegem ca suntem pe deplin creatori.

 

Avem privilegiul ca in aceasta viata sa asistam la o mare schimbare in lume, aceea in care descoperirile stiintifice si psihologia se unesc in sfarsit cu conceptele lumii spirituale, iar din aceasta aliniere sa rezulte un nou set de legi universale, un nou mod de a intelege realitatea si de a o trai, un nou tip de om, acela care nu mai traieste in deriva, ci isi cunoaste puterea ce o detine si rolul pe care il are pe Pamant.

 

Universul, Creatorul, Dumnezeu, Mama Pamant, Divinitatea exista, au fost si sunt prezenti peste tot in jurul nostru. Ei ne ghideaza si ne vorbesc constant intr-un limbaj simplu și natural – cel al arhetipurilor si simbolurilor. Acest limbaj este intiparit deja in sufletul nostru si in subconstientul individual sau colectiv, in natura, in vise, in povesti, in tipare de viata, iar daca il decodificam nu numai ca intelegem pe deplin mesajele ce ni se transmit, dar avem posibilitatea si de a raspunde inapoi, influentand astfel realitatea.

Noua Era

 

Scoala de Stiinte Spirituale este despre saltul catre o noua constiinta, despre gandirea simbolica, despre viziunea cuantica, despre imaginatia creatoare si noile legi universale.

 

Aceasta este invitatia pentru a porni in calatoria de descoperire a eroului tau interior! Accept-o si viata ta nu va mai fi niciodata la fel!

In cadrul scolii, cunoasterea iti va fi predata pe trei niveluri de intelegere.

 

Nivel initiere – Dialoguri cu Sinele

 

Primul nivel este destinat cunoasterii si intelegerii simbolurilor prin care se poate traversa bariera constientului pentru a accesa subconstientul. Vei invata sa recunosti in viata ta arhetipuri si simboluri, sa comunici cu universul in limbajul astrologiei, numerologiei, geometriei sacre si tarotului, sa interpretezi vise, sa identifici in viata ta tipare, personaje, mituri si povesti. Totodata, vei fi indrumat in traversarea calatoriei de descoperire a sinelui si in dialogul pe care il vei purta cu propriul eu!

 

Pentru a definitiva intreg nivelul de initiere, iti recomand sa parcurgi cursurile:

 

Simbolurile

Revelatii

Tarot initiere

Nivel MASTER – transformarea Sinelui

 

In cel de-al doilea nivel al scolii vei invata tehnici prin care sa aplici practic in viata ta gandirea simbolica si modalitatile prin care sa produci rapid o transformare propriei personalitati.

 

Pentru a definitiva intreg nivelul de master, iti recomand sa parcurgi cursurile:

 

Numerologie previzionala

Tarot master

Afirmatii pozitive

Nivel Maestru – Sinele cuantic

 

In acest ultim nivel vei face un salt cuantic si vei invata cum sa iti construiesti propria realitate de la zero, cum sa aplici noile legi universale in viata ta si cum sa iti fauresti destinul!

Pentru a definitiva intreg nivelul de maestru, iti recomand sa parcurgi cursurile:

 

Astrologie autorizat (natala, karmica, previzionala)

Astrologie relationala

Sinele cuantic

 

Nota – ordinea cursurilor poate fi aleatorie

Trecerea de la o era la alta nu se intampla instant, ci intr-un proces de sute de ani, timp in care noi, copiii nostri sau copiii copiilor nostri, ne vom schimba rand pe rand. In tot acest timp, cele doua ere, cea a Pestilor si cea a Varsatorului, vor exista concomitent si vor avea adepti de ambele parti.

 

Alege in ce tabara vrei sa fii si asta iti va creiona viata!

SCOALA DE STIINTE SPIRITUALE BARBARA BACAUANU

 

- Astrolog (Acreditat si autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei), absolventa a zeci de cursuri de specialitate in astrologia natala, karmica, previzionala, relationala, evolutiva; consultanta personala si juridica

 

- Numerolog, autoare a cartii - "Ciclicitate, tipare si evolutie - Mecanismele Astro Numerologiei Previzionale" si a aplicatiei soft de Numerologie - "You By Numbers"

- Fondator si trainer-formator la "Scoala de Stiinte Spirituale Barbara Bacauanu" - cursuri acreditate, workshopuri, seminarii, cursuri individuale si de grup dintr-o larga paleta de stiinte: astrologie, numerologie, geometrie sacra, kabala, tarot, constelatii familiale, dezvoltare personala...etc

- Creator cursuri dezvoltare personala - Revelatii, Sinele cuantic, Dialoguri cu sinele, Transformarea sinelui

- Creator tarot psihoterapeutic Jungian - Revelatii, Simboluri transparente

Maestru in design Feng Shui, absolventa a Feng Shui Divine, scoala traditionala de metafizica chineza, Scoala Stelelor Zburatoare; consultant locuinte si spatii comerciale

 

- Consilier dezvoltare personala si spirituala la cabinetul propriu de consultatii

 

- Director si Editor la Editura Beta Aquarii

Colaborari:

- Cosmopolitan Romania - redactor colaborator rubrica astrologie si horoscop - revista tiparita si on-line (2010-2014)

- Vodafone Romania - redactor Horoscop zilnic (2013-2015)

- AstroText - redactor rubrica Numerologie (2013-2014)

- Astrele, revista Asociatiei Astrologilor din Romania, redactor (2014)

- Revista Can Can - redactor Horoscop zilnic, saptamanal si lunar (2016 - 2018)

CE SPUN CLIENTII?

Mai mult decat o simpla consultatie astrologica - profesionalism, intuitie, indrumare si liniste sufleteasca! Multumesc!

Silvia, Bucuresti

Indrumarile primite au fost revelatoare, mai ales ca atunci cand te-am cunoscut treceam printr-o perioada extrem de grea!

Adrian, Timisoara

Multumesc ca m-ai sustinut si ca m-ai ajutat sa ma descopar, sa imi gasesc si sa imi inteleg drumul in viata!

Raluca, Bucuresti