Cursuri acreditate, seminarii, workshopuri

Esti in cautarea a ceva nou, fascinant si captivant? Realizezi ca exista ceva mai mult decat lumea materiala care ne inconjoara...? Iti doresti sa fii liber, sa creezi si sa modelezi lumea dupa propriile vise si idealuri...?!?

 

Inscrie-te la unul din cursurile Scolii de Stiinte Spirituale Barbara Bacauanu!

Curs autorizat in profesia de astrolog
o noua serie - octombrie 2021

La finalul cursului autorizat de astrologie, se obtine diploma autorizata de Ministerul Muncii in profesia de astrolog, diploma cu care puteti profesa oriunde in lume si cu care va puteti deschide cabinet!

 

Urmatoarea sesiune de cursuri incepe in septembrie si va fi structurata dupa cum urmeaza....:

 

Curs Tarot on-line

tarot-cards-FTR.jpg

Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister. Este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele in care acestea apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau unul ghid personal. Tarotul este mai bine cunoscut ca un mijloc de divinatie, ca arta de a cerceta trecutul, prezentul si viitorul dintr-o perspectiva paranormala decat ca joc de carti obisnuit (tarocchi). Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei ...

Curs Astrologie incepatori

Astrograma natala este o harta vie, o harta care ne reprezinta, ne indruma si in care sunt codificate toate aspectele personalitatii, ale destinului si ale drumului nostru in viata. 

Astrologia este o o stiinta foarte veche, un instrument valoros in calea catre cunoastere si catre autocunoastere, atat la nivel de persoana, cat si la nivel de tara, natiune sau...Pamant. 

Odata intelese principiile dupa care functioneaza ea si arhetipurile ce stau la baza intregii sale simbolistici, ne putem trai constient viata,  intelegand atat de unde venim si incotro ne indreptam, de ce suntem intr-un anumit mod sau de ce trebuie sa trecem prin anumite situatii si experiente de viata!

Curs Numerologie previzionala

- Ce este Numerologia? 

- La ce intrebari poti raspunde cu ajutorul calculelor numerologice? 

- Demascarea cifrelor baza si a numerelor maestre in numerologia aplicata

- Matrita psiho-energo-informativa - destinul sta cifrat in data nasterii. Afla totul despre tine, oamenii din jurul tau sau locul in care lucrezi

- Fisa de analiza folosita in numerologia predictiva 

- Ciclicitate, tipare si evolutie 

- Metode folosite in tehnica predictiva  

Curs Astrologie Relationala

Aceasta ramura a astrologiei studiaza relatiile in profunzimea lor - de ce s-au format, ce tipuri de experienta vom trai alaturi de cineva, care sunt patternurile dupa care ne ghidam in alegerea partenerului, care este drumul pe care va trebui sa-l parcurgem impreuna si, mai ales, pana cand? Nu toate relatiile sunt facute sa dureze in timp, ci numai pana atunci cand....