Cursuri acreditate, seminarii, workshopuri

Esti in cautarea a ceva nou, fascinant si captivant? Realizezi ca exista ceva mai mult decat lumea materiala care ne inconjoara...? Iti doresti sa fii liber, sa creezi si sa modelezi lumea dupa propriile vise si idealuri...?!?

 

Inscrie-te la unul din cursurile despre descoperirea Universului, a planetelor si a zodiilor, a lumilor interioare, a geometriei sacre, a legilor si a tiparelor, precum si a puterii creatoare din noi!

Asigurati-va participarea prin completarea formularului corespunzator cursului pe care doriti sa il urmati!  

Seară de Meditație și Ritual

ritual.jpg

Pentru a beneficia de puterea energetica a unor momente astrale importante, ne intalnim intr-un cadru intim, in seri dedicate meditatiei, ritualurilor si intentiilor.

Urmareste pagina pentru a fi la curent cu toate evenimentele viitoare!

Curs numerologie on-line

  • Modul I * Numerologie aplicata

  • Modul II * Numerologie previzionala

  • Modul III * Numerologie oculta, Geometrie sacra

  • Modul IV * Kabala, Arhangheli si curs Tarot complet

 

*8 luni a cate 4 module*

 

Fara clase stresante, fara orar, studiaza stiinta numerelor de la tine de acasa! Un curs foarte complet si amanuntit care se adreseaza celor ce doresc sa devina experti in arta consultatiilor.

Curs autorizat in profesia de astrolog

o noua serie - primavara 2020

La finalul cursului autorizat de astrologie, se obtine diploma autorizata de Ministerul Muncii in profesia de astrolog, diploma cu care puteti profesa oriunde in lume si cu care va puteti deschide cabinet!

 

Urmatoarea sesiune de cursuri incepe in septembrie si va fi structurata dupa cum urmeaza....:

 

Curs Tarot on-line

tarot-cards-FTR.jpg

Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister. Este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele in care acestea apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau unul ghid personal. Tarotul este mai bine cunoscut ca un mijloc de divinatie, ca arta de a cerceta trecutul, prezentul si viitorul dintr-o perspectiva paranormala decat ca joc de carti obisnuit (tarocchi). Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei ...

Curs Astrologie predictiva

Cursul de Astrologie previzionala se adreseaza acelora care au deja studii minime in domeniul astrologiei(zodii, case, planete, aspecte).

Curs Astrologie incepatori

Astrograma natala este o harta vie, o harta care ne reprezinta, ne indruma si in care sunt codificate toate aspectele personalitatii, ale destinului si ale drumului nostru in viata. 

Astrologia este o o stiinta foarte veche, un instrument valoros in calea catre cunoastere si catre autocunoastere, atat la nivel de persoana, cat si la nivel de tara, natiune sau...Pamant. 

Odata intelese principiile dupa care functioneaza ea si arhetipurile ce stau la baza intregii sale simbolistici, ne putem trai constient viata,  intelegand atat de unde venim si incotro ne indreptam, de ce suntem intr-un anumit mod sau de ce trebuie sa trecem prin anumite situatii si experiente de viata!

Curs Kabbala, Tarot si Numerologie oculta

- Numerele in practica oculta 

 - Lucrul practic cu Arborele Sefirotic

 - Iantrele, patratele magice; Patratele magice personale 

 - Mantrele  

 - Geometria sacra 

 - Pergamente, glife si sigilii magice; Faurirea talismanelor

 - Invocarea zeilor planetari 

 - Alfabetele oculte; Ritualuri si metode de divinatie 

 - Sarbatori sacre 

 -   ......

 -  si multe altele.....

 

Curs Numerologie previzionala

- Ce este Numerologia? 

- La ce intrebari poti raspunde cu ajutorul calculelor numerologice? 

- Demascarea cifrelor baza si a numerelor maestre in numerologia aplicata

- Matrita psiho-energo-informativa - destinul sta cifrat in data nasterii. Afla totul despre tine, oamenii din jurul tau sau locul in care lucrezi

- Fisa de analiza folosita in numerologia predictiva 

- Ciclicitate, tipare si evolutie 

- Metode folosite in tehnica predictiva  

Picteaza-ti emotiile - Atelier 

Mandala, calatorie catre sinele interior

Lasa-ti sufletul sa se exprime si intra in rezonanta cu starea ta interioara prin pictarea unei mandale personale, prin simbolistica culorilor si a formelor geometrice!

 

Atelier de pictura si terapie a emotiilor prin culoare!

Curs autodezvoltare personala si Kabala

Invatarea Kabalei nu este numai un curs teoretic, ci si o cale de a crea o viata si o realitate mai buna! Aceasta traditie, veche de peste 5000 de ani, ne poarta in contact cu originea Creatiei, cu legile spirituale si fizice ale Universului, cu existenta si esenta omului pe Pamant si cu calatoria pe care el trebuie sa o parcurga prin viata!

 

Trezirea punctului din inimă și apoi împlinirea completă a acestui punct până la desăvârșire, este scopul pe calea spirituală a Kabalei. Sinele în Kabala este chiar Divinitatea manifestata în om și are un corespondent în inima spirituală. Termenul „Kabala” derivă de la cuvântul ebraic kabbalah, care înseamnă primire, receptare.

 

Studiul și practica Kabalei vor conduce pe aspirant la ascensiune, ceea ce înseamnă refacerea drumului înapoi prin cele cinci lumi subtile, superioare acestei lumi, către Creator. Cuvântul Creator este o invitație personală de a experimenta lumea spirituală, deoarece Creatorul în această tradiție este una cu Natura, cu legea dragostei, acceptarii si bunastarii.

 

Kabala este un mod cu totul nou de a privi lumea, un mod care vă poate pune în legătură cu acel tip de împlinire permanentă pe care poate că îl căutați!

Curs Astrologie Relationala

Aceasta ramura a astrologiei studiaza relatiile in profunzimea lor - de ce s-au format, ce tipuri de experienta vom trai alaturi de cineva, care sunt patternurile dupa care ne ghidam in alegerea partenerului, care este drumul pe care va trebui sa-l parcurgem impreuna si, mai ales, pana cand? Nu toate relatiile sunt facute sa dureze in timp, ci numai pana atunci cand....