Curs astrologie natala incepatori

Eveniment: Curs
Tematica: Curs Astrologie Natala pentru Incepatori 
Lector: astrolog Barbara Bacauanu 
Data: cand se strange o grupa de minim 10 persoane
Locatia: str General Constantinide, nr 4, sect 1, Bucuresti 
Tarif: 400 Ron (include pretul cursului, materiale de curs, analiza astrologica personalizata si coffe-break-urile asigurate). Chiar daca nu achitati suma intergrala inainte de inceperea cursului, este necesara asigurarea unui loc in sala prin inscriere si prin achitarea unui avans de 100 Ron.
Locurile sunt limitate la 16 persoane. 
Se acorda atestate de participare!
Inscrierile preliminare se fac cu ajutorul formularului de mai jos!


  

Tematica cursului
Ziua 1 - Sambata

Astrograma natala este o harta vie, o harta care ne reprezinta, ne indruma si in care sunt codificate toate aspectele personalitatii, ale destinului si ale drumului nostru in viata. 

Astrologia este o o stiinta foarte veche, un instrument valoros in calea catre cunoastere si catre autocunoastere, atat la nivel de persoana, cat si la nivel de tara, natiune sau...Pamant. 

Odata intelese principiile dupa care functioneaza ea si arhetipurile ce stau la baza intregii sale simbolistici, ne putem trai constient viata,  intelegand atat de unde venim si incotro ne indreptam, de ce suntem intr-un anumit mod sau de ce trebuie sa trecem prin anumite situatii si experiente de viata!

Notiunile principale cu care functioneaza Astrologia (zodii, planete, case si aspecte) vor fi explicate intr-un mod foarte creativ si imaginativ, prin teorie, joaca, exercitii si exemple, astfel incat orice persoana sa poata intelege, sa poata practica si sa poata utiliza aceasta stiinta imediat dupa terminarea cursului.

Fiecare cursant in parte va primi o mapa in care se vor regasi atat concepte, notiuni si teorie, cat si astrograme natale cu care ne vom juca si pe care le vom studia!

Totodata, studiile si practica se vor realiza pe astrograma fiecarui participant in parte, invatand sa descifram secretele ce stau inscrise in harti. 

Astrologia se bazeaza atat pe logica si principii exacte, cat si pe intuitie sau simtire, astfel incat metodele introduse in curs sunt foarte variate si ingenioase, adresandu-se deopotriva persoanelor rationale, cat si celor foarte intuitive! 


Ziua 2 Duminica


Ziua a doua a cursului va apartine in totalitate, deoarece vom studia foarte multe astrograme. Sunteti invitati sa analizati, sa descifrati si sa descoperiti harti foarte complexe, atat individuale, cat si relationale sau previzionale. 

Desi este un curs pentru Incepatori, modul in care se va face predarea garanteaza intelegerea logicii cu care opereaza astrologia, iar odata inteleasa aceasta logica, ea poate fi extinsa si catre celelalte ramuri  - astrologie de cuplu, astrologie karmica sau previzionala!Va astept cu mare drag,

astrolog Barbara Bacauanu