Ciclicitate, tipare si evolutie

Mecanismele astro - numerologiei previzionale

Lucrul cu ajutorul ciclurilor planetare asigura o perspectiva ampla asupra evolutiei in timp a unei persoane sau a unui eveniment. A cunoaste si a decodifica mesajul vibrational al fiecarui ciclu personal in parte, reprezinta o arma foarte puternica pentru acela care doreste sa traiasca in armonie cu ritmurilenaturale ale vietii, pentru acela care stie cand trebuie sa actioneze sau cand sa astepte si sa planifice, astfel incat evolutia sa si drumul spre mai bine sa nu intampine dificultati.

Legile cosmice, geometria sacra, numarul de aur si vibratiile numerice sunt concepte foarte vechi, pe care oamenii le cunosteau si le aplicau in viata de zi cu zi cu naturalete. Agitatia lumii moderne, haosul si indepartarea de fiinta noastra spirituala, au facut din ele idei abstracte, puerile sau de neconceput. Este bine sa ni le aducem aminte si sa le integram in sistemul nostru de constientizare, deoarece nimic nu poate fi mai firesc decat armonia, iar armonia nu poate fi creata decat prin respectarea legilor de baza.

Exista astfel anumite legi si tipare astrale ce se adreseaza unei intregi generatii, unui intreg popor sau numai unei persoane in parte. Exista anumite evenimente care se desfasoara in mod repetat sau care se intind pe perioade mai lungi de timp, in cicluri, precum exista si vibratii ce ne inlantuie zi de zi. Cunoscand aceste vibratii, precum si semnificatia ciclului in care ne aflam, devenim practic constienti de fiecare moment pe care il traim. Ni se dezvaluie o harta ce contine traseul nostru trecut sau viitor. 

coperta.jpg
coperta.jpg

press to zoom
Screen Shot 2013-08-16 at 5.23.23 PM.png
Screen Shot 2013-08-16 at 5.23.23 PM.png

press to zoom
Screen Shot 2013-08-16 at 5.23.48 PM.png
Screen Shot 2013-08-16 at 5.23.48 PM.png

press to zoom
coperta.jpg
coperta.jpg

press to zoom
1/4

Ciclicitate, Tipare si Evolutie

- Mecanismele Astro Numerologiei Previzionale - 

 

 

Autor: Barbara Bacauanu

Editura: Beta Aquarii

An Aparitie: 2013

Nr pagini: 200

ISBN: 978-606-93442-2-4

Pret: 25 Ron + 10 Ron taxe postale (plata ramburs)

Coletul va fi trimis prin Posta romana.

 

Comanda cartea
STOC EPUIZAT

STOC